Open Day Fundació Johan Cruyff

Aquest dimecres 30 de maig ha tingut lloc l’ Open Day de la Fundació Johan Cruyff, una jornada lúdic esportiva que té com a objectiu convertir la pràctica de l’esport en una font de diversió, desenvolupament personal i inclusió social. Futbol, tennis, bàsquet, volley i escalada  han estat algunes de les disciplines que hem pogut practicar aquest dimecres en la Mar Bella com a mostra dels projectes esportius que aquesta entitat porta durant tot l’any arreu del món, ja que la Fundació Cruyff té com a objectiu ajudar  al desenvolupament dels nens a través de la pràctica de l’esport.

En aquesta gran jornada ens han acompanyat alguns esportistes famosos com el exjugador i exentrenador del F.C. Barcelona Pep Guardiola o el excapità del Barça Carles Puyol que ens han firmat autògrafs. També hem vist a alguns jugadors de bàsquet del Manresa.

Ha estat un gran dia!

 

 

 

 

 

 

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>