Benvinguts al curs 2015- 2016

Benvolguts,

Aquest curs impartiré la matèria de Tecnologies als grups de 1r d’ESO  .

Espero que l’estiu hagi anat d’allò més be i que tingueu forces per iniciar un nou curs ple de noves experiències a viure, pel que significa l’inici d’una nova etapa que segur estarà plena de moltes experiències i aprenentatges.

Recordeu que la informació està separada en diferents espais que podeu localitzar en la franja dreta de la pantalla. Per una banda hi ha les informacions i activitats concretes per a aquest curs (separades per nivells), i desprès estan els contingut de la matèria separats per cursos i a on podreu trobar els guions de les diferents unitats, connexions a altres espais web d’interès i apunts de classe.

Podeu contactar a mi per a qualsevol consulta per mitja d’un comentari en l’article que correspongui o a través de correu electrònic a l’apartat “Contacte”. A la vostra disposició

Josep Lluís Serrano                             jserra69@xtec.cat

Aquest article ha estat publicat en 1r ESO, Informació general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *