Deures d’estiu 1r ESO 2014

Ja tenim l’estiu i és el moment de descansar però també de mantenir una mica el ritme per estar preparats pel curs vinent. Per aquest motiu, us proposo unes activitats d’estiu que són diferents segons si heu superat o no la matèria.

En el cas dels que heu aprovat la matèria, els deures són voluntaris i es van explicar el darrer dia del curs. Als que vàreu decidir fer-los, us vaig donar unes fustes i les indicacions per poder construir una caixa i fer una memòria del mateix estil de les que hem fet durant el curs. Tot plegat m’ho haureu de lliurar a principi d’aquest curs vinent. Us adjunto aquest  arxiu amb els plànols i les mides de cada una de les peces que conformaran la caixa.

Pels que no heu superat la matèria, la feina si que és obligatòria i consisteix en fer el “ Quadern d’activitats Tecnologies 1r ESO. Editorial Teide. ISBN 978-84-307-8514-8”. D’aquest quadern caldrà fer totes les activitats excepte les de la unitat 8 (Introducció a l’electricitat). La representació de les vistes de les figures 3, 5 i 8 de les pàgines 34 i 35 s’hauran de fer en tres làmines de dibuix normalitzades com hem fet durant el curs i el model de a qual la teniu en aquest espai web dins de la unitat 2 de Dibuix tècnic. També podeu fer, de forma voluntària, la feina que he indicat per a l’alumnat que si havia superat la matèria.

Aquest quadern l’haureu de lliurar el dia en que es farà la prova extraordinària del mes de setembre.

Tota aquesta informació i la data de la prova extraordinària la podeu trobar a la web del institut http://www.xtec.cat/iesarnaucadell/deuresirecupestiu/recup2014.html

Us desitjo que passeu unes bones i merescudes vacances. Fins ben aviat

Aquest article ha estat publicat en 1r ESO, Continguts, Informació general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *