5è A i B – PRESENTACIÓ DE ” LA LLIGA DE LLIBRES ” ALS NOSTRES ALUMNES.

Benvolgudes famílies de cinquè,

Avui hem explicat a tots els alumnes de cinquè la nostra participació a la “competició” de LA LLIGA DE LLIBRES, és ja una tradició a la nostra escola. És una activitat que agrada molt i és per això que volem continuar amb ella.

Es tracta de fomentar l`’ hàbit lector i es per això que els alumnes de cinquè de vàries escoles de l`Hospitalet durant uns mesos, entre tots els nens i nenes de la classe, s´han de llegir 12 llibres, fer resums i preguntes sobre cada llibre amb les seves respostes.

En el mes d´abril començaran les competicions de preguntes i respostes sobre els llibres llegits entre dues escoles, una resultarà guanyadora i li tocarà competir amb una altra i així fins que arribi a haver hi una única guanyadora.

En realitat tots guanyen perquè tots rebran el diploma de participació, es tracta de llegir i passar-ho bé.

Les escoles que competeixen amb la nostra Josep Janés son : Sant Josep el Pi, La Carpa, Pau Sans i Patufet Sant Jordi.

Vet AQUÍ algunes fotos de la jornada de presentació d´avui.

Desitgem us agradin.

Tutors de cinquè

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *