Sortida a Can Julià

Bona tarda,

ahir, dimarts 7 de juny, tot l’alumnat de cicle superior va poder gaudir d’una sortida a la granja de Can Julià, a Sant Esteve Sesrovires. Aquesta jornada serveix per acabar el curs amb una bona sensació, envoltats d’un entorn natural i immillorable. Va ser un dia molt molt assolellat on van passar-ho d’allò més bé. Aquesta sortida havia hagut de ser suspesa per previsió de pluja el passat 24 de maig.

Durant el dia els infants van realitzar diferents activitats d’aigua, refrescants i engrescadores. Sense oblidar la part més manipulativa, a través de la creació d’un petit objecte de fang que hauran d’acabar de decorar a l’escola. Després de dinar van estar gaudint de la naturalesa i dels jocs amb els seus companys.

Per veure algunes imatges de la jornada d’ahir podeu fer clicar aquí o a la següent fotografia.

Can Julià

Mestres de cicle superior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *