El cicle de l’aigua

A les classes de 1r ens encanta aprendre i observar el nostre entorn i per aquest motiu hem decidit posar en pràctica un petit experiment per entendre en què consisteix i com funciona el cicle de l’aigua.

Hem posat aigua en una bossa que hem tingut penjada a la finestra de l’aula durant unes quantes setmanes i hem anat observant i posant en comú els canvis que vèiem que sorgien a les bosses, comparant-ho amb les prediccions que havíem fet quan encara no sabíem què passaria.

Ens ha agradat molt aquesta activitat i esperem poder-ne fer moltes més d’aquest estil, realment ens fan despertar als petits i petites científics i científiques que portem a dins!

Mireu aquí o a la imatge amb quina atenció observem l’evolució de l’aigua:

Teresa i Joana.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *