SORTIDA CAIXAFORUM I MUSEU D’ANTROPOLOGIA

Benvolgudes famílies.

El passat dimarts 21 de maig, els alumnes de cicle inicial férem una sortida al CaixaForum de Barcelona. Allí vam veure una obra de teatre anomenada “Acaba´t la sopa!”, on la imaginació li feia companyia a la protagonista de l’obra, Muriel. Van aparèixer melodies i ritmes inesperadament dels llocs més sorprenents i transformaren la cuina de la Muriel en un espai sonor que ens va ensenyar un munt de sons i músiques.

Més tard, visitàrem l’exposició “l’era del luxe”, on a través d’ una selecció d’ escultures, relleus, joies, marfils i recipients vam analitzar el concepte de “luxe” en mans d’ assiris, babilònics, perses, fenicis i grecs.

Desprès de dinar, vam anar al museu d’antropologia on vam veure molts objectes típics de les diferents èpoques de la historia.

A continuació, fent click a l’enllaç podreu veure fotos d’aquest dia.

https://photos.app.goo.gl/h2Fhy5fGAZcvSSuq6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *