I5 HEY HO LET’S GO

Benvolgudes famílies d’I5,

ja fa setmanes que hem arrencat el curs 23-24 i  plegades ja hem viscut moltes aventures. Després d’una bonica retrobada amb les companyes i companys del curs passat, la càlida rebuda a  les cares noves , una nova aula a l’altre costat del passadís i molts altres canvis sorprenents…hem fet moltes activitats i propostes de cohesió de grup. Una d’elles ha estat deixar la nostra “marca” en un mural col·laboratiu (el que podeu veure penjat al fons de la nostra primera foto de grup). Per altra banda hem decidit el nom de la classe. El lema d’aquest any és : “L’escola és bona si la música sona“, així doncs hem votat entre noms de temàtica musical. Finalment, el nom guanyador ha estat el del mític grup de rock australià                                                                         AC/DC.

Tenim tot el curs per endavant i esperem que estigui ple d’aventures, aprenentages i molt rock’n roll…hey ho let’s go!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *