P4B ANEM A LA BIBLIOTECA

Els nens i les nenes de la classe de les figueres, P4B,

Hem visitat la biblioteca Tecla Sala. Quan vam arribar ens estaven esperant. Ens van explicar que havíem de parlar molt fluix. Ens van acompanyar fins a un racó preparat especialment pels nens i nenes que van a la biblioteca. Hi havien contes i llibres de tots tipus per totes les edats. Ens van ensenyar, un munt de llibres especials que parlaven d’arbres. Eren fantàstics, els podríem consultar per saber coses pel nostre projecte de les figueres.

Ens van explicar un conte que ens va agradar molt. També vam poder mirar contes de tota mena.

Va ser una tarda molt bonica,ens va agradar molt la biblioteca. 

ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!.

Cliqueu al drac per veure les fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *