P4B VA D’EXCURSIÓ!!

SORTIDA AL PARC DE CAN BUXERES

Els nens i nenes de P4B  vam anar al parc de Can Buxeres, on hem pogut veure i sentir de ben a prop la tardor. Hem vist els colors: groc, verd, vermell, marró, taronja…, hem olorat les diferents olors, hem trobat diferents fruits i diferents elements d’aquesta època de l’any , fulles, branquetes, pinyes….

És una oportunitat per anar coneixent-nos  en un altre ambient que no és l’ escolar i on els nens i nenes de la classe poden tenir més moments per relacionar-se , jugar i córrer plegats en un espai diferent i ens ho hem passat molt bé.!

Hem gaudit molt de la sortida, clicant aquí podeu veure algunes fotografies!!!                                                             

I ….. amb tot el que vam recollir hem fet un mural pel nostre passadís.

Gemma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *