Sortida Poble Espanyol- LEGO [P4-P5]

El divendres 24 de novembre els alumnes de P4 i P5 vam anar d’excursió al Poble Espanyol. Al arribar vam esmorzar a la plaça principal i tot seguit vam anar a fer unes activitats amb uns monitors i els mestres. Vam construir cases i màquines amb peces de Lego amb la col·laboració de tots. Ens va agradar molt !

Després vam anar a passejar tots junts pels carrers del Poble, i vam visitar el taller del vidre a on uns artesans feien figures de vidre amb uns pals molt llargs. La polç de vidre es convertia amb vidre a l’escalfar-se a altes temperatures en un forn. Ho feien molt bé! Aleshores ens va agafar ja molta gana i vam anar a dinar a l’àrea de pícnic uns entrepans molt bons. En acabat vam jugar una mica i ja se’ns va fer l’hora de tornar als autocars.

Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses!!!

                                             Feu clic a la càmera per veure un petit reportatge fotogràfic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *