1.1 Les WebQuest i les Intel.ligències múltiples

[kml_flashembed movie="[kml_flashembed movie="http://webquest.xtec.cat/segonesjornades/im08.swf" width="450" height="350"/]" width="300" height="250"/]TÍTOL DEL TALLER : Les WebQuest i les intel·ligències múltiples.RESUM: Aquestes dues estratègies metodològiques, les WebQuest i la teoria de les Intel·ligències Múltiples constitueixen un recurs didàctic extraordinari per als ambients d’aprenentatge constructivistes, ja que aporten visions diferents sobre un mateix tema i la integració en les WebQuest d’oportunitats per al desenvolupament de les intel·ligències múltiples.COORDINACIÓ: Núria Alart . Mestra i psicopedagoga, especialitzada en aplicacions didàctiques de la teoria de les Intel·ligències Múltiples, amb experiència com a mestra i professora d’ESO de música, educació física, atenció a la diversitat i aules d’acollida. Actualment treballa d’Assessora LIC, (Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social), al Baix Llobregat; formadora del Departament d’Educació en tutoria de secundària (FITO); formació d’interins; d’aplicacions didàctiques de les IM a primària i secundària; forma part del grup de treball GRAT a l’ICE de la UB (Grup de recerca de tutoria) i coordina a l’ICE de la UB, el grup de treball GRAIM (Grup de recerca d’aplicacions de les Intel·ligències Múltiples) http://www.graim.info/Ha escrit diversos articles en revistes especialitzades, com Àmbits de Psicopedagogia i Guix. Autora del llibre L’evolució d’un hort al llarg d’un any al Baix Llobregat. Ha elaborat diverses WebQuest per a primària i secundària tenint en compte totes les intel·ligències dels alumnes. Té diversos premis d’educació: “Premi Pau Vila d’educació” ICE (UB) 2004, “Premi Edu 21” (2007) Centre d’Estudis J.Pujol

2 thoughts on “1.1 Les WebQuest i les Intel.ligències múltiples

 1. cristina

  Hola,
  em dic Cristina, sóc professora d’anglès d’ESO i m’hagués agradat molt assistir al teu taller. Hi estava inscrita però aquesta setmana he hagut d’agafar la baixa. Me’n podries fer cinc cèntims?
  El meu treball de recerca el vaig enfocar a les intel·ligències múltiples i ara que he fet un curs de webquests, hi estic bastant interessada i el que estaria molt bé és poder-ho integrar.
  Merci per endavant
  Cristina

 2. jmartine

  El fet que la Carme i la Núria hagin alternat les seves intervencions relacionades les unes amb les altres, ha fet que la sessió hagi estat amena i molt fàcil d’entendre. Molt ben estructurada.

  La pràctica final, fent relacions entre personatges coneguts i les intel·ligències multiples, ha estat ideal, tot i que no hi hagut temps de finalitzar-la (com sempre passa en aquests esdeveniments).

  Com a cloenda han passat una presentació amb músiques relacionada amb les intel·ligències multiples i educació.
  per més informació en línia: http://blocs.xtec.cat/pitu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà