VIII JOCS FLORALS ESCOLARS 2021, A LA CATEGORIA AUDIOVISUAL

El Departament d’Educació convoca els VIII Jocs Florals Escolars de Catalunya.
La vuitena convocatòria dels Jocs Florals Escolars de Catalunya s’adreça als centres d’educació primària i educació secundària obligatòria amb la finalitat d’estimular l’expressió escrita de l’alumnat, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya que molts centres escolars de fet ja celebren als seus municipis o comarques.

La categoria H és el conte audiovisual il·lustrat.

Aquesta categoria, fruit de la col·laboració entre la Televisió de Catalunya i el Departament d’Educació, la de conte audiovisual il·lustrat, té l’objectiu de promoure la creació literària potenciant el treball interdisciplinari des de l’àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’àmbit artístic.

En aquest blog hi trobareu diverses opcions per a la seva creació a l’estil del programa una mà de contes de TV3. El format lliurable pot ser en format vídeo, que el podreu crear amb diferents materials amb un procés de gravació de vídeo, o bé amb diversos materials i tècniques plàstiques, creant el conte amb el programa Scratch. Els dos processos han de finalitzar amb un vídeo on hi hagi el conte amb música i veu de l’alumnat a la plataforma Youtube del centre. També es pot presentar amb una presentació. Tots els detalls els trobareu a les bases de la categoria H del Jocs Florals.

El menú d’aquest bloc, conté diferents apartats amb tutorials i videotutorials per a la creació del Conte Audiovisual Il·lustrat.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *