Visitem l’Ajuntament

Sabeu per què l’escut del nostre municipi té una mola i una palma? Havíeu sentit mai parlar del poble Horts de Llobregat? Sabíeu que al costat de l’església abans hi havia un cementiri? Coneixeu l’origen de l’Ajuntament? Com són els plens? Quina feina fa l’alcalde? Tot això i molt més vam descobrir les nenes i els nens de 3r fa pocs dies. Amb l’ajuda del Domi, que ens va fer de guia pel centre de Sant Vicenç i de l’alcalde Oriol Junqueras, que va respondre a totes les nostres preguntes, ens hem convertit en uns experts sobre Sant Vicenç.

Pregunteu, pregunteu!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h8nBURE6lA8[/youtube]

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *