Taller de danses populars

Música, ritme, moviment i expressió corporal: són imprescindibles si volem parlar de dansa. Les danses populars són part de la nostra cultura i sovint un vehicle per entendre la nostra història. És per això que aquest curs hem decidit dedicar un dels tallers d’Educació Artística als nostres balls. El Patatuf, els Nans Vells, l’Indiot o el Rotlletó són part del repertori. De la mà d’aquestes danses hem viatjat en el temps i en l’espai: del Baix Llobregat al Solsonès, sense oblidar-nos del Bergadà, del segle XXI al XIX…

Aquí teniu una petita mostra de la feina que ja hem fet. Esperem que us agradi.

Salut i dansa!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Krvc63ZjwJM&spfreload=10[/youtube]

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *