La frase de la setmana

Copiant la idea d’un bloc amic, he decidit començar aquest nou apartat del bloc. Són frases extretes de llibres, revistes, escrits, persones… que ens parlen de la vida, de les relacions, de la feina… que donen que pensar i reflexionar, almenys un petit instant cada dia.

Espero que us agradi!

“ÉS LLIURE QUI OBEEIX LA VEU DE LA SEVA CONSCIÈNCIA I NO LA VEU DE L’ALTRE”

Extret del llibre “El curiós incident del gos a mitjanit” (Mark Haddon): “M’AGRADEN LES MATEMÀTIQUES, SÓN DIFÍCILS I INTERESSANTS, PERÒ SEMPRE HI HA UNA RESPOSTA SENZILLA AL FINAL. LES MATEMÀTIQUES NO SÓN COM LA VIDA, PERQUÈ AL FINAL DE LA VIDA NO HI HA RESPOSTES SENZILLES”.

Extret del llibre “El curiós incident del gos a mitjanit” (Mark Haddon): “ELS NOMBRES PRIMERS SÓN COM LA VIDA. SÓN MOLT LÒGICS, PERÒ NO HI HA MANERA D’ESBRINAR COM FUNCIONEN, NI TANS SOLS PASSANT TOT EL TEMPS PENSANT EN ELLS”.

“EL CAMÍ MÉS LLARG COMENÇA AMB UNA PASSA”. Lao Tse.

” MAI ET RIGUIS DELS SOMNIS DELS ALTRES. NO TENIR SOMNIS ÉS NO TENIR RES”.

“NOMÉS ES VEU AMB EL COR, LES COSES ESSENCIALS SÓN INVISIBLES ALS ULLS” A. Saint Exupéry (“El petit príncep”).

“EN AQUESTA VIDA HI HA LLÀGRIMES I EL QUE REALMENT IMPORTA ÉS DAVANT DE QUÈ PLOREM”.

“SI EL QUE HAS DE DIR NO ÉS MÉS BONIC QUE EL SILENCI: NO HO DIGUIS” (Proverbi àrab).

“SI UN DOCTOR, UN ABOGADO O UN DENTISTA TUVIERA A TREINTA PERSONAS O MÁS EN SU OFICINA A LA VEZ, TODAS CON DIFERENTES NECESIDADES Y ALGUNAS QUE NO QUIEREN ESTAR ALLÍ Y EL DOCTOR, ABOGADO O DENTISTA, SIN AYUDA, TUVIERA QUE  TRATARLOS A TODOS CON EXCELENCIA PROFESIONAL DURANTE DIEZ MESES, ENTONCES PODRÍAN TENER UNA IDEA DE LO QUE ES EL TRABAJO DEL DOCENTE EN EL AULA”. (Kathy A. Megyeri. “Chocolate Caliente para el Alma de los Maestros”)

One thought on “La frase de la setmana

  1. Vanessa

    Hola!

    Soc mestra d’infantil a la llar d’infants del meu poble: Alpicat (Lleida). He estat mirant per aqui i trobo coses que son força interessants!! Sobretot, m’han agradat molt aquestes frases, realment si donen que pensar!!
    Espero que continue aixi!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà