ACTIVITATS MUSICALS PER CELEBRAR EL NADAL

El Nadal s’acosta a passos de gegant i per celebrar-lo a l’escola, hem organitzat una sèrie d’activitats musicals que us detallem a continuació:

  • El dia 19 de desembre de 2011, una representació d’alumnes de Cicle Superior aniran a cantar als iaios i iaies del Centre de Dia del Casal de Avis.
  • El dia 21 de desembre de 2011, de 11 a 12:30 hores, els i les alumnes d’Infantil i Cicle Inicial de l’escola cantaran Nadales al Gimnàs de l’escola. També hi podran assistir els i les pares i mares que ho desitgin per unir-se al cant dels seus/seves fill/es i dels mestres que també s’atreviran a entonar algunes melodies típicament nadalenques.
  • El mateix dia 21 de desembre de 2011, a la tarda (de 15 a 16:30 hores), serà el torn de l’alumnat de Cicle Mitjà i Superior. Cantaran Nadales al Gimnàs de l’escola i també convidem a participar als seus/seves pares i mares.

Us hi esperem!!      

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà