Hàbitat

  • Tipus de pins

  • Pi Negre: Té un fullatge d’un verd negrós molt fosc, les seves pinyes són petites, de 4 a 7 cm, i molt lluents. Les branques i el tronc són de pelegrisa. Arriba a fer fins a 25 m d’alçària.

  • Pi Roig: Fullatge d’un verd blavós. Té les agulles agrupades de dos en dos, de color verd blavós, recargolades. Fan de 3 a 7 mm de longitud. Les pinyes són petites, de 3 a 7 cm de longitud.

  • Pinassa: Fulles de fins a 17 cm de llarg i 2 mm d’amplada de color verd intens. Tronc recte i capçada cònica, amb tendència a forma de parasol en arbres vells.


Qui viu amb mi?

Rata de camp :

És una rata de cos allargat, ulls negres i grans i orelles també grans que, doblegades endavant, arriben a la vora de l’ull.

Els dors exhibeix tonalitats desde gairebé negres i grises vermelloses o grises fosques amb reflexos platejats , mentre que el ventre és  gris clar blanquinós o groguenc .

Dimensions corporals (cap + cos ) : 17,6 – 21 cm


Pinsà :

Fa de 14 a 16 cm . Pesa de 19 a 21 grams . El mascle té el front negre , el cap blau pissarra i el cos i el pit morat . El dors marró i el carpó verdós. Les ratlles blanques a les ales i a la cua el fan inconfusible en el vol . La femella es tota ella marró verdosa , té la part inferior més clara i amb el blanc de les ales i de la cua menys pur que el mascle . Els novells s’assemblen molt a les femelles  però tenen un collaret prim de color blanc .


Cant del pinsà

Cap resposta

Una resposta a “Hàbitat”

24 11 2011
carean (15:16:58) :

que guaii

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>