RECURSOS PER LES VACANCES D’ESTIU

Hello families!!

Última setmana de curs!! Com ja vaig dir la setmana passada no posaré més feines però sí que vull donar-vos unes recomanacions i recursos gratuïts que hi han a la web per aquest estiu per si voleu continuar tenir contacte amb la llengua anglesa i aprendre curiositats. Les he classificat per nivells. Recordar-vos que teniu l’apartat de Useful Resources.

TOTS I TOTES

EDUCACIÓ INFANTIL I CICLE INICIAL

  • Web on explica moltes activitats per fer dins i fora de casa Busytoddler
  • Molt recomanable l’apartat de Songs a la pestanya de dalt anomenada Useful Resources del Bloc. Les cançons els agrada molt i és una bona manera d’aprendre l’idioma sense adonar-se.
  • Per pintar on line The color

CICLE MITJÀ I CICLE SUPERIOR

Si esteu interessats/des en contes en anglès o en fer algun quadern aquest estiu em podeu escriure al mail i us faig recomanació segons l’edat i els interessos de l’alumne.

Només em queda desitjar-vos un bon estiu!!

Un petó molt fort i qualsevol dubte o suggeriment em podeu escriure al mail taranda.prof@ganxets.cat

ENS VEIEM AL SETEMBRE!!!

WEEK from 8th to 14th of June

Hello families,

el curs ja s’acaba! i és per això que ja no enviaré més feines, heu treballat molt i molt bé i vull felicitar a tots i totes per l’interès i per no haver deixat de banda l’assignatura. Moltes gràcies.

Aquesta setmana us he ampliat la secció de Useful resources amb més cançons i videos per a totes les edats, trobareu enllaços pels més petits amb moltes cançons i enllaços pels més grans com el national geographic, real english, com dibuixar comics, manualitats etc etc. També he ampliat la secció de Games on trobareu links per practicar el vocabulari i la gramàtica a través de jocs.

A la secció de Storytelling trobareu el conte de “We’re going on a bear hunt” de Michael Rosen i explicat pels nostres alumnes de 6è. Espero que gaudiu molt de les seves creacions.

Molt bona setmana a tothom! Per qualsevol dubte o suggeriment no dubteu a posar-vos en contacte amb mi a través del meu mail taranda.prof@ganxets.cat

HAPPY WEEK!

 

WEEK from 1st to 7th of JUNE

Hello families,

Moltes gràcies per estar una setmana més! Hem arribat al mes de Juny.

Espero que estigueu tots molt i molt bé.

Aquesta setmana us proposo…

PER TOTS I TOTES

Useful resources: anar fent al seu ritme

Storytelling: continuem amb el conte “the very hungry caterpillar” dels alumnes de 5è (hi ha una nova incorporació que val molt la pena veure-la)

PER NIVELLS (tots i totes treballarem a partir del conte “The very hungry caterpillar”)

P4/P5: cliqueu a “Healthy food”, aquesta setmana fareu de cuiners.

1st grade: cliqueu a “caterpillar 1st” i seguiu les instruccions, teniu un domino del conte, una fitxa per pintar i si voleu una recepta per fer de cuiners.

2nd grade: cliqueu a “caterpillar 2nd”  i seguiu les instruccions, teniu un dòmino del conte, una fitxa per pintar i fer una mica de recerca, i una recepta per fer de cuiners. Si cliqueu a “speaking games 2nd” trobareu jocs per practicar la llengua anglesa. A cada joc trobareu les intruccions i el material per elaborar-lo.

3rd grade: cliqueu a “caterpillar 3rd” i seguiu les instruccions. Trobareu uns multiple choice activity del conte i una fitxa de comprensió també us he deixat una recepta per fer de cuiners.

4th grade: cliqueu a “caterpillar 4th” i seguiu les instruccions. Trobareu uns multiple choice activity del conte i una fitxa de comprensió també us he deixat una recepta per fer de cuiners.

Molt bona setmana a tothom! Qualsevol dubte o suggeriment em podeu escriure al mail taranda.prof@ganxets.cat

HAPPY WEEK!!!

 

WEEK from 25th to 31st of MAY

Hello families!!

Moltes gràcies per estar-hi i moltes gràcies per tots els mails que m’envieu. Us agraeixo molt l’esforç que esteu fent en aquesta situació. Espero que estigueu tots molt i molt bé.

Aquesta setmana us proposo…

STORYTELLING: el conte d’aquesta setmana és molt especial. L’expliquen uns quants alumnes de 5è on han elaborat ells i elles les escenes d’una manera molt creativa. El conte es diu “The very hungry caterpillar” escrit per Eric Carle on explica la vida d’una eruga que li agrada molt menjar. Si els mireu tots veureu que cadascú i cadascuna han aportat el seu granet i l’han interpretat de maneres molt diferents. Son uns artistes.

P4/P5: aneu a la pestanya de “ALL ABOUT ME”. Aquesta setmana acabem el projecte amb els colors i dibuixant o creant un collage amb el seu color favorit.

1st grade: aneu a la pestanya de “MY SCHOOL” on podreu veure una història i repassar el vocabulari a través d’unes fitxes i una cançó.

2nd grade: aneu a la pestanya “MY PET” on podreu veure una història i repassar el vocabulari i les estructures gramaticals a través d’una fitxa i un joc.

3rd and 4th grade: us deixo aquesta setmana per acabar feines pendents.

Una abraçada gran a tots i totes i….

MOLT BONA SETMANA!!

WEEK FROM 18th to 24th of MAY

Hola famílies!

Com esteu? Espero que molt bé. Us deixo les propostes per aquesta setmana.

TOTS I TOTES.

Useful resources: Links per fer activitats al seu ritme.

Storytelling: aquesta setmana el conte es diu “GRUMPY FROG” escrit per Ed Vere i tracta els valors del compromís i de l’amistat. També teniu un enllaç per aprendre a fer una granota d’origami.

PER NIVELLS

P4/P5: continuem amb el nostre projecte així que aneu a la pestanya de “ALL ABOUT ME” on aquesta setmana aprendrem el vocabulari de la família. Després teniu una fitxa per poder dibuixar cadascú la seva pròpia família.

1st and 2nd grade: aneu a la pestanya de JACK AND THE BEANSTALK on teniu el conte de jack i les mongetes màgiques explicat per la Rebecca Place, un enllaç amb una fitxa de comprensió del conte i un tutorial on explica com crear, a partir de materials reciclats, una mà de gegant.

3rd and 4th grade: el treball que us proposo és per 15 dies. Aneu a la pestanya de WILD on us proposo treballar tota una comprensió lectora a partir d’un conte anomenat WILD escrit per Emily Hugues.

Totes les activitats proposades en aquest bloc estan obertes així que podeu veure-les totes. Tant els grans mirar les dels petits com a l’inrevés.

Per qualsevol dubte, suggeriment no dubteu a posar-vos en contacte amb mi. taranda.prof@ganxets.cat

Molt bona setmana a tots i totes.

Una gran abraçada!!

WEEK FROM 11th to 17th of MAY

Hola families!

Primer de tot volia agrair tot l’esforç que feu per portar al dia l’àrea d’anglès que sé que són moments molt difícils per tots vosaltres. Totes les propostes de les setmanes queden guardades al bloc així que si alguna setmana els vostres fills i filles no poden fer les activitats proposades no us preocupeu, ja les faran.

Aquesta setmana us proposo…

PER TOTS I TOTES

Useful resources: poden anar fent al seu ritme.

Storytelling: aquesta setmana el conte es diu “AMAZING” escrit per Steve Antony. El conte tracta d’un nen amb cadira de rodes que té un amic molt especial. Espero que us agradi molt.

PER NIVELLS

P4/P5 continuem amb el projecte així que aneu a la pestanya “ALL ABOUT ME” i seguiu les instruccions. Teniu uns vídeos d’unes rimes i per fer una altre fitxa del projecte.

1r i 2n cliqueu a la pestanya PEACE AT LAST. Aquesta setmana us proposo una activitat molt creativa.

3r i 4t aquest últim mes de curs ens dedicarem a repassar aspectes molt importants de la llengua anglesa com el Verb To Be. Aneu a la pestanya que diu VERB TO BE i seguiu les instruccions.

Una abraçada ben forta!!

Cuideu-vos molt i molt bona setmana.

HAPPY WEEK!!!!

WEEK FROM 4TH TO 10TH OF MAY

Hola famílies,

Aquesta setmana us proposo…

TOTS I TOTES

  • Useful resources: Molt de material per treballar la comprensió oral i escrita. Teniu lectures, jocs per treballar vocabulari i gramàtica, els horaris dels dibuixos en anglès que fan per la TV i moltissims links que us porten a escoltar cançons i històries per millorar el listening i moooooolt més. Feu una ullada!!!
  • Storytelling: Aquesta setmana el conte es diu “A SQUASH AND A SQUEEZE”  i explica la història d’una dona gran que sempre està malhumorada i es queixa de tenir una casa molt petita així que demana ajuda a un home gran molt savi que li donarà una curiosa solució on formen part una gallina, una cabra, un porc i fins i tot una vaca. Espero que la gaudiu molt!

PER NIVELLS

P4/P5: Cliqueu a la pestanya “ALL ABOUT ME” on repassareu les parts de la cara a través de cançons i un conte que els vaig explicar quan va ser halloween i que els va agradar moltíssim que es diu “GO AWAY BIG GREEN MONSTER”. També començarem un petit projecte centrat en el nen/a.

1st and 2nd GRADE: Cliqueu a la pestanya “PEACE AT LAST” on repassareu les parts de la casa a través d’un power point que podreu descarregar i després teniu un conte explicat i alguna fitxa per treballar.

3rd GRADE: continuem amb els sports i ja serà la última setmana, així que aneu a la pestanya dels sports, on us proposo un  Memory que podreu descarregar i una activitat per treballar la parla i que haureu de gravar i enviar-la.

4th GRADE: continuem amb els oficis i ja serà la última setmana, així que aneu a la pestanya de “JOBS and Routines” on us proposo un joc descarregable “WHO IS IT” i una activitat on us haureu de gravar la veu a través d’una endevinalla.

Qualsevol dubte o suggeriment no dubteu a escriure’m al mail taranda.prof@ganxets.cat

També podeu deixar comentaris al Bloc!!!

Una abraçada a tots i totes i molt bona setmana!!!

 

SETMANA DEL 27 D’ABRIL AL 3 DE MAIG

From 27th of April to 3rd of May

Hola families!

Espero que estigueu tots molt bé. Us explico a continuació què és el que trobareu al bloc aquesta setmana.

PER TOTS I TOTES

Storytelling. Teniu un altre conte on tracta el valor de l’esforç i la constància. Espero que us agradi.

Useful Resources Aquí trobareu diferents apartats on veureu un munt d’enllaços per poder ampliar l’aprenentatge. Feu una ullada perquè val molt la pena! Cada setmana aniré afegint més recursos.

PER NIVELL O CICLE

P4/P5 he afegit un nou conte anomenat Brown bear brown bear what do you see on els nens i nenes podran repassar els colors i els animals a través de cançons i jocs. Quan entreu dins veureu tota l’explicació.

1st and 2nd grade teniu un conte anomenta Mr Crocodrile’s toothbrush amb l’opció de fer una fitxa i treballar una mica la lectura i escriptura en anglès.

3rd grade. Entreu a la pestanya sports. Teniu un enllaç on us explico la gramàtica CAN/ CAN’T i després l’opció de fer una fitxa per practicar el que heu après.

4th grade. Entreu a la pestanya Jobs.Teniu un enllaç on us explico la gramàtica 3rd PERSON SINGULAR i després l’opció de fer una fitxa per practicar el que heu après.

Qualsevol dubte, suggeriment estic a la vostra disposició al mail taranda.prof@ganxets.cat

SAINT GEORGE IN THE UK

Today is Saint George in the Uk because is their patron.

According to a legend, Saint George of Lydda killed a dragon and saved the lives of many people. It is sometimes called ‘The Golden Legend’.

the next videos you can see how people in England celebrate this festivity.

The children go out in procession.

Look at my nephew. He is very handsome!! He is a beaver!!

They dance a traditional dancing called Morris Dancing.

There is a traditional Classic song called Jerusalem

Look at this family how they celebrate Saint George.

FUNCIONAMENT DEL BLOC

Hola families,

espero que estigueu tots molt i molt bé.

Vaig a explicar com funcionarà el bloc d’anglès aquests mesos fins acabar el curs. Com podeu veure hi han pestanyes per tots els cursos de p4 fins 4t i les classes les farem per aquí així que cada nen i nena haurà de clicar en el seu nivell. També teniu la pestanya de storytelling i la de app que explicaré més endavant

Cada dilluns penjaré tasques i material nou per a que els vostres fills i filles puguin anar fent durant tota la setmana al seu ritme, i, desde la pàgina d’inici (que podeu accedir clicant la imatge de dalt de la Julia donaldson class) us explicaré breument què és el que es trobaran.

A la pestanya de Storytelling penjaré cada setmana un conte auditiu i a la de App posaré aplicacions que vaig trobant i que poden ser interessants.

A continuació explicaré a cada pestanya què podreu trobar aquesta setmana de nou (i així serà cada dilluns)

SETMANA DEL 20 AL 26 D’ABRIL

Storytelling: Conte anomenat “There’s no dragon in this story” (aprofitant la setmana de Sant Jordi) on hi ha un drac que està cansat de ser sempre el dolent…..

Useful App: he trobat una aplicació que es diu VOKI on els nens i nenes es creen un avatar i poden escoltar paraules en anglès (triant l’idioma) i també enregistrar la seva veu per practicar la parla i escoltar la seva pronuncia.

P4/P5: trobareu 2 pestanyes. A la de Routines hi ha una cançó de salutació, el temps i una de comiat (les aniré variant) i la del conte “The smartest giant in town” que  va ser l’últim que vam explicar i que no em va donar temps a treballar. A la última imatge del conte us podeu descarregar moltes fitxes per a que puguin pintar, retallar i explicar el conte a través dels personatges així com dissenyar una corona o corbata.

1r: trobareu 2 pestanyes. A la de Routines hi ha una cançó de salutació, el temps i una de comiat (les aniré variant) i la del conte “The smartest giant in town” que  va ser l’últim que vam explicar i que no em va donar temps a treballar. A la última imatge del conte us podeu descarregar fitxes on hi ha el vocabulari del conte, fitxes per pintar seguint el codi dels números i mots encreuats.

2n: trobareu 2 pestanyes. A la de Routines hi ha una cançó de salutació, el temps i una de comiat (les aniré variant) i la del conte “The smartest giant in town” que  va ser l’últim que vam explicar i que no em va donar temps a treballar. A la última imatge del conte us podeu descarregar fitxes on hi ha el vocabulari del conte, fixes per pintar segons un codi de numeros i fitxes de completar paraules.

3r: trobareu 2 pestanyes. Una de Grammar i Vocabulari on podeu descarregar els powerpoints que he elaborat amb tota la gramática i vocabulari del curs on el podran anar fent servir durant aquest dies per fer les tasques que els vagi encomanant i també molt útil per la plataforma NAVIO. I una altre amb el tema que tractarem 2-3 setmanes que en aquest cas és els esports. Comencem escoltant el vocabulari i entenent la gramàtica.

4t: trobareu 2 pestanyes. Una de Grammar i Vocabulari on podeu descarregar els powerpoints que he elaborat amb tota la gramática i vocabulari del curs on el podran anar fent servir durant aquest dies per fer les tasques que els vagi encomanant i també molt útil per la plataforma NAVIO. I una altre amb el tema que tractarem 2-3 setmanes que en aquest cas són les feines. Comencem escoltant el vocabulari i entenent la gramàtica.

Qualsevol dubte, problema em podeu escriure al meu correu taranda.prof@ganxets.cat o deixar un comentari aquí.

Bona Setmana a tothom!!!