2 thoughts on “TIKATOK-CREA LLIBRES-ONLINE

 1. Froilan Franco,àlies El Mestre

  El Llibre Digital

  El proper Gadget de moda serà el Llibre Digital
  Les Editorials Planeta,Santillana i Random House preparen una Plataforma Distribuïdora conjunta,però en tenen una iniciativa més avanaçada les Editorials Cultura 03,Abacus i Vicenç Vives i també s’han unit pper crear una Distribuïdora Digital Integral,potser la primera a l’Estat espanyol.L’han batejat amb el nom 36L –una de les primeres Biblies de Luxe fetes per Gutemberg,tenia 36 línies (36L) i hi dediquen una inicial inversió de 2’7 milons d’Euros
  Cultura 03,Abacus i Vicens Vives tindrien cadascun un 25 % de les Accions.
  El president de l’Empresa és en Ferran Soriano i té com a Conseller-delegat l’Ernest Folch.La iniciativa ha sorgit de l’entramat empresarial Llibresc que formen Cultura 03 i Abacus,l’empresari de moda en Ferran Soriano,i Albert Vicenç,una mistat travada de quan era Vicepresidents del Barça tot plegats entre els anys 2003 i 2008.
  No es tracta d’alterar el funcionament del Mercat Editorial,ja que la seva funció només és Tecnològica i Comercial,és a dir, mantenir les funcions d’Editor i Llibreter,adaptades al Format Diginal.
  Adquisició dels Llibres en versió electrònica: a través de dos sistemes: a) L’adquisició d’un Lector (reader),per exemple el de 36L costa 300 €,inclòs un Pack amb diversos títols.b) Una oferta de subscripció amb diferents modalitats de quota que inclouen l’Aparell-lector i un nombre de títols a l’any

 2. Froilan Franco,àlies El Mestre

  *Tots els agents educatius s’han mogut de lloc.

  Amb l’aparició de les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) hom va trasbalsat tot: les noves exigències del Mercat de Treball han desbaratat els Horaris escolars i el paper de les Famílies en l’Educació dels hàbits bàsics dels nois i les noies.
  El Perfil del nou Docent a Catalunya té poc a veure amb el Mestre vocacional de fa quaranta o cinquanta anys enrere-.En altres països s’estudia a fons la Desafecció Laboral del Mestre i del Professor,a Catalunya,però,mercès a les millores de les Condicions Laborals,dels creixements demogràfics i d’alguns errors que han forçat a un insensat creixement de Plantilles als centres escolars,encara Catalunya està a la primera fase del problema,en la qual tothom es veu amb cor de fer de mestre-.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *