FUNCIONAMENT

Benvinguts/es al bloc  Les TIC TAC  del CEIP Esteve Barrachina.

Aquest bloc pretén ser una eina per a l’ensenyament- l’aprenentatge de continguts educatius tant els que treballem a l’aula com d’altres. Hi trobareu  molts recursos per treballar de manera lúdica competències de totes les matèries i aplicacions vàries que es troben per la xarxa.

Tot això es du a terme mitjançant els articles  de diferent caire.  Aquests articles es van arxivant per categories. Aquestes normalment apareixen al cantó dret de la pantalla. Si cliquem en una categoria sols ens apareixeran els articles arxivats d’aquesta categoria, ja que a la pàgina inicial surten per ordre de publicació.  És una manera pràctica de tenir els recursos varis que hi ha per la xarxa a mà en un sol article que ens faciliti la feina a tots nosaltres.

Sota de cada article hi apareix:

Comentaris: …….. Si hi diu comments off no dóna la opció a donar-ne cap, si hi diu no hi ha comentaris o 1 comentari… si cliquem damunt ens apareixerà una finestra on hi podem deixar el nostre comentari. Sobretot clica a envia comentari.

Sota de cada article també hi diu:

Categoria: categoria on està arxivat

Al bloc també hi apareixen enllaços a diferents pàgines web. Estan classificades també per temàtica o categories segons siguin educatives, de consulta…. així tenim més a mà aquelles pàgines que visitem més sovint. Es troben normalment al cantó dret.

Per a buscar algun article en concret  podem posar alguna paraula clau al cantó dret on diu CERCA. ens apareixeran tots els articles que continguin en el títol  aquella paraula. Més pràctic per fer un cop d’ull a tots els articles és anar a la pàgina MAPA D’ARTICLES  que es troba en una de les pestanyes superiors. Si cliquem el nom de l’article ens hi enllaçarà directament.

A la barra lateral del bloc també hi trobem aquest signe  que sindica (enllaça) amb els diferents blocs de l’escola i podem veure els últims articles editats per si ens interessa consultar informació nova que s’hagi publicat.

Per a no tenir problemes a l’hora de veure els vídeos o fotografies heu de tenir instal.lats els codificadors que permeten veure les diferents aplicacions així com els plugins dels navegadors d’internet. N’hi ha molts al mercat, un que funciona el podeu trobar aquí:

k-lite-codec-pack.softonic.com

Adobe flash player

Com que les aplicacions i els recursos a la xarxa són il.limitats segur que podem conèixer alguna pàgina, joc o aplicació que podria ser interessant afegir al bloc, o bé per completar un article existent o bé per afegir-ne un de nou. Des d’aquesta plataforma us agraïm qualsevol aportació que ens pugui servir per millorar i ampliar aquest bloc.

Qualsevol dubte o suggeriment també podreu deixar aquí un comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *