La lectoescriptura a I5

Per tal d’aprendre a escriure i llegir durant aquest curs, els nens/es d’ I5, han repassat les lletres de l’abecedari, la seva grafia i el seu so. Ja coneixen bé totes les lletres de pal i aquest trimestre han començat a treballar les lletres lligades. I fan les primeres lectures.

S’aprofita la motivació i els propis interessos per anar aprenent cada dia més. Busquen lletres i paraules en els poemes, dites i cançons. Fan sopes de lletres, busquen les lletres que falten i treballen el vocabulari dels contes i del projecte.

Els agrada molt fer grafisme. Escriuen paraules  i també proven d’escriure frases. Confegeixen paraules amb lletres imantades i de fusta. Associen la paraula amb la imatge…

Si feu clic a la foto podreu veure una mostra de les diferents activitats que han fet aquest trimestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *