ENS EXPLIQUEN UN CONTE EN JAPONÈS A I3

Durant aquest trimestre hem presentat l’artista “Yayoi Kusama”, hem après moltes coses sobre ella i hem conegut algunes de les seves obres més importants. Fins i tot, ens hem atrevit a representar-les!

Al llarg de la presentació d’aquest nou projecte vam descobrir que Yayoi Kusama és japonesa i vam aprofitar per buscar i situar Japó en un globus terraqüi. Quina sorpresa al descobrir que la mama d’un infant també va néixer a Japó! Ens va portar un conte en aquesta llengua, però cap de nosaltres sabíem llegir-lo perquè les grafies no són com les nostres…així que vam convidar a la Chisa i ens va explicar un conte en japonès! A més a més, ens va portar una gran sorpresa: El nostre nom escrit en aquest idioma!

Moltes gràcies Chisa!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *