DIA DE LES MATEMÀTIQUES

El passat 3 de desembre vam celebrar a l’escola el dia de les matemàtiques. La jornada va estar dedicada al treball de les diferents vessants de les matemàtiques (comptatge, numeració, ordre, orientació a l’espai, classificació, seriació, etc…). Vam organitzar diferents espais on els nens i nenes van poder gaudir de les diferents propostes i activitats. L’esmorzar d’aquell dia també va ser matemàtic, la creativitat de les famílies amb els nens i nenes es va posar en marxa i van portar uns esmorzar molt numèrics.

Compartim a continuació un àlbum on podeu veure com va ser aquell dia. Esperem que ho gaudiu tant com ho vam fer nosaltres!

Aquest article ha estat publicat en GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *