A P3 ens endinsem en el món sanitari

La classe dels nens i nenes de P3 estem realitzant un nou projecte, el qual consisteix en la creació d’un racó de joc simbòlic sobre “els metges i les metgesses”.

Estem creant la nostra consulta mèdica i durant el transcurs del projecte ens han anat sorgint dubtes: quins tipus de metges hi ha?, com s’anomenen els diferents estris mèdics i quin és el seu ús?, perquè curen els medicaments?, què és una vacuna?….

Per donar resposta a les nostres preguntes hem convidat a la classe a la Patricia i la Susana, mares d’alumnes del nostre grup i infermeres de professió. Ens han explicat coses molt interessants des de la seva experiència i ens han resolt molts dubtes que teniem! Han sigut unes visites molt enriquidores, us agraïm de tot cor la vostra participació!

No us perdeu la resta de fotografies! Feu CLICK AQUÍ per veure l’àlbum sencer i el vídeo de la cançó de la Reanimació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *