FET ARTÍSTIC A P5

Aquest trimestre hem estat treballant un arquitecte català, ANTONI GAUDÍ. Els nens i les nenes han pogut descobrir moltes de les seves construccions i algunes d’elles les han elaborat de forma plàstica.

Els vitralls de la Sagrada Família, l’obra inspirada en la natura feta amb aquarel·les, un marc de fotos amb la tècnica del trencadís i la sargantana del Parc Güell amb fang i pintura.

Podeu FER CLICK AQUÍ per veure l’àlbum sencer

A més, a partir de la informació que heu portat de casa (moltes gràcies a totes les famílies) hem pogut elaborar entre tots la línia de vida d’Antoni Gaudí, amb la que hem fet un treball matemàtic molt interessant.


Podeu FER CLICK AQUÍ per veure l’àlbum sencer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *