TRIEM EL NOM DE LA CLASSE

Durant els primers dies de curs es proposa als infants de cada aula fer la tria del nom de la classe. Aquesta decisió és un referent pels infants i serveix per identificar el nom del grup en diverses situacions educatives i lúdiques.

A infantil 3 les mestres orienten als seus alumnes per fer la tria, tot afavorint el sentiment de pertinença al grup. En el cas d’infantil 4 i 5 els alumnes ja són prou madurs perquè ells proposin i votin el nom que més els hi agrada. D’aquesta manera, a partir dels seus interessos, fomentem la cohesió de grup.

Un cop ja tenim triat el nom de la classe, aprofitant la motivació i curiositat que els infants tenen per descobrir noves coses en relació al nom del seu grup, es realitzarà un projecte al llarg del primer trimestre que fomentarà l’adquisició de nous aprenentatges.

Estem molt impacients per presentar-vos als grups amb el noms de la classe:

Us presentem la classe dels CARGOLS, els infants de 3 anys.

A Infantil 4 som la classe dels PINGÜINS.

I per acabar, a Infantil 5 som la classe dels DINOSAURES.

Ara, ja sabeu qui som, comença l’aventura!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *