I5- CLASSE DELS GATS

ESPAIS INNOVAMAT 2N. TRIMESTRE

EL GRUP D’I5 SEGUEIX GAUDINT DELS APRENENTATGES DELS DIFERENTS ESPAIS MATEMÀTICS DEL PROJECTE INNOVAMAT: EXPERIMENTS AMB PLANTES,  CONSTRUCCIONS DE MONUMENTS ARQUITECTÒNICS, CONFECCIONAR ESCULTURES MÒBILS…
PASSEU I HO COMPROVAREU!!

 

 

XERRADA SALUT BUCODENTAL

EL PASSAT DIVENDRES 26 D’ ABRIL, DUES NOIES, DÚNIA I EIMI, HIGIENISTES DENTALS DE L’ÀREA BÀSICA DE SALUT DE NOVA LLOREDA, ENS VAN FER UNA XERRADA SOBRE LA IMPORTÀNCIA DE LA NOSTRA SALUT DENTAL I COM MANTENIR UNA BONA HIGIENE DE LA BOCA I LES DENTS.
A MÉS TOTS JUNTS VAM FER UN JOC PER ENDIVINAR EL MENJAR MÉS SALUDABLE I NO TANT SALUDABLE PER LES NOSTRES DENTS. I TENIR UNA BONA PRÀCTICA BUCODENTAL FENT ÚS DEL RASPALL DE DENTS.
ESPEREM QUE US AGRADI!!

 

 

SORTIDA MUSEU CAN FRAMIS

ELS INFANTS D’ I5 HAN GAUDIT D’UN MATÍ AL MUSEU CAN FRAMIS DE BARCELONA. DOS NOIES ENS HAN MOSTRAT EL MUSEU I HEM OBSERVAT DUES OBRES, UNA DE YAGO HORTAL I L’ALTRE D’ANTONI TAPIES. I DESPRÉS COM AUTÈNTICS ARTISTES HEM CREAT LES NOSTRES OBRES D’ART AMB POLS DE MARBRE.

 

 

CONCERT DE NADAL

AQUÍ TENIU EL VÍDEO DEL CONCERT DE NADAL:

 

 

SORTIDA BÚSTIA

EL PASSAT DIMARTS 12 DE  DESEMBRE EL GRUP D’I5 VA ANAR A DONAR UN PASSEIG PEL VOLTANTS DE L’ESCOLA. VEM ANAR A BUSCAR UNA BÚSTIA PEL BARRI DE LLOREDA PER ENVIAR LA POSTAL A LES NOSTRES FAMILIES.
ELS INFANTS ESTAVEN MOLT IL-LUSIONATS JA QUE HAN PREPARAT LA SEVA POSTAL AMB MOLTES GANES I MOLT EMOCIONATS.
A MÉS, VEM APROFITAR LA SORTIDA PER VEURE ELS CARRERS DECORATS PER LA FESTA DE NADAL I UNA ESTONA DE JOCS AL PARC DELS MINIONS.

SORTIDA BIBLIOTECA

EL PASSAT 30 DE NOVEMBRE EL GRUP D’INFANTS D’I5 VA GAUDIR DE L’ESPAI DE LECTURA A LA BIBLIOTECA LLOREDA.
L’HELENA, ENCARREGADA DE LA BIBLIOTECA, VA ENSENYAR I EXPLICAR L’ESPAI, VA COMPARTIR I MOSTRAR DIVERSOS LLIBRES NOUS QUE VAN ARRIBAR A LA BIBLIOTECA PER A ELLS; TOT SEGUIT ELS HI VA EXPLICAR UN D’ELLS.
ESTAVEN TOTS MOLT ATENTS!! I DESPRÉS VAN GAUDIR DE L’ESTONA DE COMPARTIR CONTES AMB ELS COMPANYS I LES MESTRES.
A L’ACABAR, TOTS PLEGATS VAM ANAR A ESMORZAR I JUGAR AL PARC DE LLOREDA.

 

 

ESPAIS INNOVAMAT

EL GRUP D’I5, DES DEL MES D’OCTUBRE, GAUDEIX DELS APRENENTATGES DINS DELS DIFERENTS ESPAIS MATEMÀTICS DEL PROJECTE D’INNOVAMAT.
SON EXPERIÈNCIES ÚNIQUES I MOLT ENRIQUIDORES, TANT EN GRAN GRUP, EN PETIT GRUP COM INDIVIDUAL. CADA INFANT UTILITZA ELS DIFERENTS MATERIALS I FA ÚS DELS DIVERSOS RECURSOS MITJANÇANT LA DESCOBERTA I LA MANIPULACIÓ PER ANAR CONSTRUINT EL SEU CONEIXEMENT MATEMÀTIC.
PASSEU I MIREU FAMILIES!!

 

COMPARTIM LECTURES

HEM INICIAT UN PROJECTE DE DINAMITZACIÓ LECTORA QUE S’ANOMENA “COMPARTIM LECTURES”.
TOTS ELS GRUPS, DES D’I3 FINS A 6È ESTARAN UNA HORA CADA MES AMB UN DINAMITZADOR, XAVI, DE L’ASSOCIACIÓ MANENO, AMB EL QUAL TREBALLARAN EL GUST PER LA LECTURA.
ELS INFANTS DEL GRUP D’I5 ESTAN MOLT ATENTS A LES EXPLICACIONS D’EN XAVI, ELS AGRADA PARTICIPAR I DESPRÉS COMPARTIR L’ESTONA DE MIRAR CONTES I COMENTAR TOT EL QUE OBSERVEN I LLEGEIXEN.

 

ESTONES DE LUDOTECA 

TOTS ELS DIJOUS AL MATÍ, EL GRUP ES DIVIDEIX EN DOS. UN GRUP ESTÀ A LA CLASSE FENT ANGLÈS AMB L’HELENA, I L’ALTRE GRUP BAIXA A LA LUDOTECA D’INFANTIL A GAUDIR DE L’ESPAI. CADA GRUP ESTÀ UNS 45 MINUTS I DESPRÉS FEM CANVI.
CADA SETMANA ELS INFANTS FAN LA TRIA DELS DOS ESPAIS QUE VOLEN JUGAR AQUELL DIA, ENTRE DISFRESSES, TALLER MANOLO, VETERINARI, EL MERCAT, LA CUINETA, ELS TRENS I LA PERRUQUERIA.
COM GAUDEIXEN D’AQUESTES ESTONES!! S’HO PASSEN D’ALLÒ MÉS BÉ, JUNT AMB ELS SEUS COMPANYS DE CLASSE…HO PODEU VEURE TOT SEGUIT.

COMPARTIM L’ESTONA DE LECTURA AMB ELS NOSTRES PADRINS DE 4R.

CADA DIJOUS A L’ESTONA DE LECTURA DELS MATINS, DE 09:00 A 09:30H, COMPARTIM LECTURES AMB ELS NOSTRES PADRINS DE 4R DE PRIMÀRIA.
CADA NEN/A ESTÀ ACOMPANYAT D’UN O DOS INFANTS DEL GRUP DE QUART I PLEGATS GAUDIM DEL GUST PER LA LECTURA, DELS CONTES, LES REVISTES, IMATGES…

 

LA CLASSE DELS GATS VOLEM ANAR DE COLÒNIES

ENCARA FALTA MOLT DE TEMPS PERQUÈ ANEM DE COLÒNIES, PERÒ EL QUE NO ENS FALTA SÓN LES GANES!!!
ÉS PER AIXÒ QUE AVUI A PSICO HEM CONSTRUÏT UNA CASA DE COLÒNIES. HI HEM POSAT HABITACIONS, MENJADOR, DUES PORTES, TEULADA, I FINS I TOT UNA PISCINA.
ENS HEM HAGUT D’ORGANITZAR PER DECIDIR COM SERIA LA CASA, I EL RESULTAT HA ESTAT ESPECTACULAR.
NO HI HA FALTAT EL JOC DE NIT, AMB LLANTERNES INCLOSES!!!

 

 

 

SORTIDA VEREMA

EL GRUP D’ I5 VA GAUDIR D’UN DIA FANTÀSTIC A CANT MONTCAU.
TOTS JUNTS VAN PARTICIPAR DEL PROCÉS DE LA VEREMA, DES D’ANAR A OBSERVAR LES VINYES, COLLIR EL RAÏM, TREPITJAR, PREMSAR…QUINA GRAN FEINA!!
VA SER UNA GRAN DIA PLE D’EMOCIONS.