ACTIVITATS COMUNES INFANTIL

SETMANA CULTURAL

DURANT LA SETMANA DEL 6 AL 9 DE MAIG, AMB MOTIU DE LES FESTES DE MAIG,  L’ESCOLA HA CELEBRAT LA SETMANA CULTURAL. HEM FET ACTIVITATS MOLT DIVERTIDES QUE TENEN A VEURE AMB LA FESTA MAJOR I LES TRADICIONS BADALONINES.
EN PRIMER LLOC, HEM CREAT UN DIMONIET PETIT QUE ENS EMPORTAREM A CASA AMB MATERIAL RECICLAT.

D’ALTRA BANDA, HEM ELABORAT UN MOCADOR PERSONALITZAT ON  HEM DIBUIXAT EL NOSTRE DIMONI. CADA CURS HA PINTAT EL FONS DEL MOCADOR AMB UNA TÈCNICA DE PINTURA DIFERENT.

PER ÚLTIM, HEM FET UN TALLER AMB L’ANNA DE L’OBRADOR DE LA RIERA QUE CONSISTIA EN ENGANXAR PAPERS DE SEDA DE COLORS A UNS CAPGROSSOS DE CARTRÓ. CADA CLASSE TENIA ELS SEUS PROPIS CAPGROSSOS AMB EL NOM DE LA CLASSE I ALTRES AMB MOTIU DE LA FESTA MAJOR.

ANEM A VEURE EL DIMONI!!

ELS NENS I NENES D’INFANTIL HEM ANAT DE SORTIDA TOTS PLEGATS A LA PLATJA DE BADALONA. A L’ ARRIBAR, HEM  VIST EL DIMONI PLANTAT I HEM DEIXAT EL DIMONI QUE HEM FET ENTRE TOTS A L’ESCOLA.  PER ÚLTIM, HEM JUGAT A LA SORRA DE LA PLATJA.
ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!

TALLERS DE SANT JORDI

PER CELEBRAR LA FESTA DE SANT JORDI, ELS NENS I NENES D’INFANTIL VEM CELEBRAR UNS TALLERS INTERNIVELLS RELACIONATS AMB LA FESTA.
UN DELS TALLERS ERA CREAR UN DRAC BEN COLORIT PER DECORAR EL NOSTRE VESTÍBUL, UN ALTRE ERA UN TALLER DE LLUM AMB LES PERSONATGES DE LA LLEGENDA, UN TERCER TALLER D’ELABORAR PUNTS DE LLIBRE AMB DIFERENTS MATERIALS I L’ÚLTIM UN TALLER DE REPRESENTAR LA HISTÒRIA AMB MATERIAL EN VOLUM I DISFRESSES.
ESPEREM QUE GAUDIU DE VEURE ALS VOSTRES FILLS…TANT COM ELLS VAN GAUDIR DELS TALLERS!!

 

CONTE ” EN PUNXES ES PERD A L’ESPAI”

PER CELEBRAR SANT JORDI, ELS TRES GRUPS D’INFANTIL HEM CREAT UN CONTE AMB MOLTA IL.LUSIÓ. EL GRUP D’I5 HA INVENTAT LA HISTÒRIA I ELS PERSONATGES , EL GRUP D’I4 HA DIBUIXAT ELS PERSONATGES I EL GRUP D’ I3 HA CREAT ELS ESCENARIS.
ESPEREM QUE US AGRADI!! L’HEM GAUDIT MOLTÍSSIM.

 

TALLERS DE CIRC

COM S’ACOSTA EL CARNAVAL I AQUEST ANY ENS DISFRESSAREM DEL CIRC, ELS NENS I NENES DE I3, I4 I I5 HEM FET UNS TALLERS RELACIONATS AMB EL CIRC: PINTAR MASCARES, EQUILIBRIS, MAQUILLATGE I CREACIÓ DE PALLASSOS.
ENS HA ENCANTAT!

CELEBREM EL DIA DE LA PAU

EL DIA 30 DE GENER VAM CELEBRAR, TOTS JUNTS, EL DIA DE LA PAU !! 
DESPRÉS DE PARLAR-HO A LES CLASSES I DE MIRAR CONTES QUE PARLAVEN D’AJUDAR-NOS, COMPARTIR… VAM VEURE UN VIDEO DE LA PAU, VAM BALLAR I VAM FER UN TALLER.
ENS VA AGRADAR MOLT COMPARTIR AQUEST DIA AMB ELS NOSTRES COMPANYS/ES !

ARRIBA EL TIÓ A L’ESCOLA

AQUESTA SETMANA HEM REBUT LA VISITA DEL TIÓ. ELS INFANTS D’ I3, I4 I I5 L’HEM TROBAT AL NOSTRE PATI.
ENTRE TOTS, MOLT IL.LUSIONATS,  L’HEM PORTAT AL PORXO I HEM ESCOLTAT LA NOTA QUE PORTAVA PER A NOSALTRES.
L’HEM CANTAT LA SEVA CANÇÓ I EL CUIDAREM ENTRE TOTS. L’HEM ABRIGAT AMB UNA MANTA PERQUE NO TINGUI FRED I L’ANIREM ALIMENTANT AMB PELLS DE FRUITA, PA I GALETES.
FINS AL PROPER DIMECRES 20 DE DESEMBRE….QUE ESPEREM IMPACIENTS PER VEURE QUE ENS CAGARÀ!!

 

TALLER PANELLETS

LA CLASSE D’I5 VA SER L’ENCARREGADA DE PREPARAR LA MASSA PER DESPRÉS ELABBORAR ELS PANELLETS ENTRE ELS TRES GRUPS D’INFANTIL.
UNA VEGADA PREPARATS I AMB LES MANS BEN NETES, ES VA PREPARAR LA MASSA AMB PATATA BULLIDA, SUCRE I AMETLLA MOLIDA. TOT BEN BARREJAT!!
I AQUEST MATEIX DIA PER LA TARDA, JUNT AMB ELS INFANTS DE LA CLASSE D’I3, LA CLASSE D’I4 I ALGUNES MARES D’AQUEST ÚLTIM GRUP, ES VA REALITZAR EL TALLER DE PANELLETS.
TAL I COM PODEU VEURE AL VÍDEO, TOTS PLEGATS VAN GUADIR DE L’EXPERIÈNCIA COM A VERITABLES CUINERS!!