P5 (curs 21-22)

 ELS COALES APRENEM JUGANT I OBSERVANT

 

PER SANT JORDI ENS HEM CONVERTIT EN… CAVALLERS I CAVALLERESSES, PRÍNCEPS I PRINCESES, DRACS I DRAGONES

ELS LLEOPARDS, ELS COALES I ELS TIGRES A CAN SALA

AQUÍ TENIU EL RECULL DE FOTOS DE P5 DE LA SORTIDA QUE VAM FER A CAN SALA. A LA PESTANYA DE CICLE I A LES DE P3 I P4 PODREU VEURE MÉS IMATGES D’AQUEST DIA TAN XULO!

SORTIDA DEL PROJECTE DEL NOM DE LA CLASSE A MALGRAT DE MAR

ANEM A LA BIBLIOTECA

ELS NENS I LES NENES DE P5 HEM ANAT A LA BIBLIOTECA DEL BARRI. HEM VIST TOTES LES COSES QUE PODEM TROBAR A LA BIBLIOTECA I L’ELENA ENS HA ENSENYAT ELS DIFERENTS TIPUS DE CONTES QUE HI HA. N’HI HAVIA DE TOTS TIPUS: GRANS, GEGANTS,PETITS, AMB MÚSICA, DE TEXTURES, DESPLEGABLES…

TAMBÉ HEM POGUT ESCOLTAR UN CONTE MOLT DIVERTIT SOBRE ELEFANTS I COCODRILS. DESPRÉS HEM POGUT MIRAR CONTES TRANQUILAMENT.

ENS HA ENCANTAT LA VISITA, VOLEM TORNAR AVIAT AMB LES NOSTRES FAMÍLIES!!!

 

AVUI ELS NENS I NENES DE P5 HEM VIST UNA OBRA DE TEATRE EN ANGLÈS. HEM GAUDIT MOLT TOT REPASSANT I APRENENT ELS NOMS DELS ANIMALS DE LA SELVA:MONKEY, LION, ELEPHANT, CROCODILE,SNAKE…

HEM BALLAT, CANTAT I RIGUT MOLT!!

 

ALS COALES ENS ENCANTA VENIR A LA LUDOTECA. ÚLTIMAMENT HEM JUGAT AL RACÓ DELS VETERINARIS, AL DEL SUPERMERCAT I EL TALLER MANOLO.

Les provocacions d’Innovamat són ben artístiques, construïm,  pintem i a més fem converses ben agradables amb el Pablo.

ANEM A LA SALA DE PSICOMOTRICITAT I EXPERIMENTEM AMB LES RAMPES I ELS OBJECTES…RODOLEN O NO RODOLEN?? PER QUÈ?? FORMULEM HIPÒTESIS I LES VERIFIQUEM A PARTIR DE LA NOSTRA PRÒPIA EXPERIÈNCIA I MANIPULACIÓ DELS OBJECTES.

 

 

AVUI ELS COALES HEM ANAT A LLENÇAR LA POSTAL DE NADAL A LA BÚSTIA DE CORREUS.

ESTÀVEM  MOLT CONTENTS I CONTENTES PERQUÈ AVIAT ARRIBARÀ A CASA NOSTRA I PODREM DESITJAR A LA NOSTRA FAMÍLIA UN  BON NADAL!!!

 

TOT L’EQUIP DE MESTRES D’INFANTIL US DESITGEM MOLT  BONES FESTES!

ANEM A LA LUDOTECA

Ens ho passem súper bé a la ludoteca. Juguem amb les disfresses, a la cuineta, al taller Manolo i molts racons ben divertits.

 

BEE BOTS

TENIM UNS NOUS COMPANYS DE VIATGE A L’ESCOLA. SÓN ELS BEE BOTS, I AMB ELLS APRENEM MOLTES COSES AL MATEIX TEMPS QUE ENS DIVERTIM.

SORTIDA AL PARC DE CA L’ARNÚS I CAN SOLEI

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE DELS LLEOPARDS, ELS TIGRES I ELS COALES, HEM ANAT D’EXCURSIÓ AL PARC DE CAN SOLEI I CA L’ARNÚS. HEM DESCOBERT UN ESPAI MOLT BONIC DE BADALONA, QUE MOLTS DE NOSALTRES NO CONEIXÍEM. I ENS HO HEM PASSAT MOLT I MOLT BÉ!!!

I MÉS IMATGES DELS NOSTRES RACONS AMB ELS CRICS D’INNOVAMAT!

ELS COALES HEM COMENÇAT A FER RACONS D’INNOVAMAT (MATEMÀTIQUES) I ENS HO PASEM D’ALLÓ MÉS BÉ, MITJANÇANT EL JOC, LA MANIPULACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES APRENEM MOLTÍSSIM!!