AMBIENTS DE LLIURE MOVIMENT

És increïble això de fer ambients!!!

Aquest curs hem iniciat els ambients de lliure moviment amb els nens i nenes d’I3, I4 i I5.

Les tardes de dilluns, dimecres i divendres tots els alumnes podem anar lliurement als quatre ambients que hi ha repartits per les aules d’infantil. Allà podem trobar en Josep fent música amb molts instruments, cançons i danses.

També podem estar a l’espai de llum on hi ha la Pilar que ens deixarà gaudir amb la plastilina florescent, amb la pintura tot envoltat de la llum de neó.

A l’aula de joc simbòlic hi ha l’Ana i en aquell espai podem trobar una botiga, una perruqueria, una cuineta i una sala de metges. És un espai molt interessant per desenvolupar el joc de rols.

I per finalitzar, hi ha l’espai de construccions i minimons on hi ha diversos materials per construir, per crear mons a diferents personatges, animals…

Amb aquesta metodologia, donem autonomia als infants, deixem que descobreixin experiències noves i estiguin oberts a nous aprenentatges.

Esperem que tots i cada un dels moments que visquin els nostres petits els ajudin a créixer i a fer-se grans acompanyats sempre de les seves mestres.

US DEIXEM UNA MOSTRA DE FOTOGRAFIES!!

AMBIENTS