ANEM AL CINEMA

El divendres 6 de novembre, els nens i nenes de P4, P5 i Cicle Inicial vam anar al cinema Girona per reflexionar col·lectivament  sobre els nostres drets a través dels curtmetratges de ‘Set contes d’educar per viure’.

Abans de començar amb el visionat dels  curts,  hem  escoltat a  la Salma, en Yerai, el Kendal, l’Elena, en Pablo i la Alejandra que han compartit  amb nens i nenes d’altres escoles,els resultats de les reflexions de les  seves classe sobre qui els ajuda en la vida… “els amics i les amigues, la nostra família, entre nosaltres, els i les mestres”… També ens han recordat la importància d’anar a l’escola per aprendre els drets dels infants, i ser estimats i cuidats.

IMG_7104

Podeu veure aquesta notícia al següent enllaç:

http://www.cinemadretsinfants.org/es-pot-aprendre-pertot-arreu/

I en aquest altre podeu veure els set curts amb els vostres fills i filles.

http://www.cinemadretsinfants.org/set-contes-deducar-per-viure/

Aprofiteu per comentar amb ells i elles els missatges que transmeten i us convidem a fer algun comentari vostre o del vostre fill/a al nostre bloc.

 

Un pensament sobre “ANEM AL CINEMA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *