SETMANA CULTURAL 2016

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

El dilluns 15 de febrer hem començat la setmana cultural. El tema d’aquest curs és l’Alimentació i els hàbits saludables!!!
Mireu les activitats que hem fet les Cabretes, les Fades i els Mags, algunes conjuntament amb la resta de companys i companyes de l’escola.
Screenshot_2016-02-12-11-05-16DILLUNS

Avui, els nens i les nenes d’educació infantil hem inaugurat la setmana cultural: Alimentació i hàbits saludables. Al matí, el Jordi, disfressat de cuiner, ens ha explicat el conte de la fada dels aliments  i ha aparegut  màgicament la Fada Lindarina, que ens ha repartit una pols màgica que donava color a tots els aliments.

 

DIMARTS

Ens ha arribat des de Portugal,  una carta  de la  Fada Lindarina, on ens deia les activitats que havíem de fer durant el dia. Si voleu fer alguna d’aquestes activitats interactives cliqueu el següent enllaç:

http://ad.playgame24.com/kitchen/

 

A la tarda,  hem fet  tallers de plàstica i ens hem repartit per grups des de p3 fins a 6è.

• Taller de pintura amb xocolata blanca.


• Taller de sal i guixos de colors.


• Taller de collage amb llegums i pasta de sopa.

 

DIMECRES

Avui ens han visitat els nens i nenes  de P2 de l’EB “Niu d’Infants” i conjuntament hem fet  uns tallers estampació de pintura amb diferents aliments.

 

A la tarda, tota  l’escola hem gaudit  de jocs de pati. Hem jugat a:
• 1. Arrencar cebes


• 2. Tabuaxrat


• 3. La fruita


• 4. El tovalló


• 5. Les fruites viatgeres


• 6. Amanida

 

DIJOUS

Avui hem anat al mercat de “La Marina” a comprar els ingredients que necessitarem per a elaboració del Pa amb tomàquet i catalana de Catalunya i el Flan de Laranja de Portugal.

 

Per la tarda hem realitzat la Gimcana dels sentits durant la qual, acompanyats pels més grans de escola, hem hagut de superar una sèrie de proves totes relacionades amb els sentits.
• 1. Veo, veo.


• 2. Prova’m.


• 3. Toca.


• 4. Com sona?


• 5.Ensuma.


• 6. Five senses.

 

DIVENDRES

Avui, últim dia de la setmana cultural, els nens i nenes del parvulari hem fet de cuiners i cuineres!!

Després, ens ha visitat de nou la  fada Lindarina  i ens ha repartit un diploma.

 

A la tarda hem fet l’acte de cloenda de la Setmana Cultural amb una exposició i explicació de les receptes realitzades i posteriorment, amb un berenar, on hem pogut tastar els diferents plats i begudes d’arreu del món.

3 pensaments sobre “SETMANA CULTURAL 2016

  1. Per a tots els nens i nenes d’Infantil de l’Escola Can Clos, que no perdin la seva màgia…
    Petons de la Fada Lindarina!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *