Ens visiten diferents grups d’alumnat de sisè de primària

Durant aquestes dues darreres setmanes al centre hem tingut un enrenou especial: diversos grups de centres adscrits ens han visitat per conèixer de primera mà que s’hi cou al nostre centre.

La rebuda la protagonitzen els propis alumnes de 1r d’ESO (sovint ex-alumnes de l’escola que ens visita). Són ells i elles qui contesten totes les curiositats, dubtes, inquietuds que tenen els nens i nenes de sisè. Alhora visualitzen un vídeo d’un dels projectes perquè s’adonin de la forma de treballar amb aquesta metodologia a l’institut. A continuació fan una volteta pels diferents espais del centre, entrant en aules que estan fent classe i veuen la realitat d’un dia qualsevol al centre.

També és costum passar per la cafeteria de l’institut on se’ls obsequia amb un trosset de pizza per degustar. Finalment juguen a uns jocs de taula que els alumnes de 1r d’ESO han dissenyat en el projecte “A walk through history” i aquests mateixos alumnes els hi expliquen les regles del joc i els acompanyen compartint una estona ben entretinguda. També es realitza un taller a l’aula de visual i plàstica, on cada alumne de sisè deixa la seva empremta dibuixant la seva mà i expressant amb paraules alguna emoció i sentiment que han viscut durant la visita.

Emma Carreras

Aquest article ha estat publicat en Actes, General, Projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà