L’Ins Joan Oró presenta els seus indicadors d’avaluació a la resta de centres educatius

El proppassat 27 de gener representants del nostre centre van participar, com a ponents, en una jornada de formació sobre l’elaboració del projecte educatiu dels centres, organitzada pel Departament d’Ensenyament.

L’acte va ser un èxit, ja que va aconseguir reunir 120 membres dels equips directius de centres públics i concertats de primària i secundària de Lleida.

Després de tot un matí de treball on per part de la Inspecció Educativa es va donar repàs a les pautes de referència per redactar un PEC segons la normativa actual,  els representants de l’escola de primària Enric Farreny, el centre d’FP Escola del Treball, i  l’INS Joan Oró, van concloure la jornada exposant la seva experiència al respecte.

La nostra intervenció va tractar principalment sobre la implementació als centres docents dels indicadors, que són els instruments que permeten l’avaluació, amb l’objectiu d’una millora contínua i de l’assoliment dels objectius plantejats en el projecte educatiu de cada centre.

Emma Carreras

Aquest article ha estat publicat en Actes, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà