L’alumant de 4t d’ESO a inicia el programa Max in Love amb una obra de teatre a l’escorxador

El dimarts dia 28 de gener l’alumant de 4t d’ESO a fet una passejada fins el teatre de l’Escorxador per tal d’assistir a l’obra de teatre Max in Love.

El programa Max in Love està promocionat per l’Àrea de promoció de la salut de la Regidoria Benestar Social de l’Ajuntament de Lleida en el qual entre altres objectius es pretén Crear un espai per abordar el tema de l’afectivitat i la sexualitat a l’adolescència, que ajudi a anar trobant resposta als neguits i dubtes relacionats amb el tema amb una metodologia que parteix d’una obra de teatre realitzada per l’Aula Muni­cipal de Teatre de Lleida que representa l’aproximació que fan els adolescents a les primeres relacions de parella i la  sexualitat. Va acompanyada d’una guia didàctica per a l’educador/a per treballar amb els joves qualsevol dels aspectes que apareixen a l’obra. Inclou formació i assessorament als educadors i educadores, per part de les tècniques municipals

Aquest article ha estat publicat en General, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà