RECOMANACIÓ DE PEL·LÍCULES DEL 2009

RECOMANACIÓ DE PEL·LÍCULES DEL 2009

Los fantasmas de mis exnovias

Títol original: Ghosts of my girlfriends past

Títol en castellà: Los fantasmas de mis ex novias
Gènere: Comèdia romàntica.
País i any: Estats Units, 2009.
Duració del film: 103 minuts

Direcció: Mark Waters

Guió: Jon Lucas. Scott Moore

Actors: Matthew McConaughey, Michael Douglas, Jennifer Garner

Sinopsis: Connor Mead, fotògraf de famosos, adora la seva llibertat, la diversió y les dones en aquest ordre. Solter empedreït amb una estricte política de no tenir cap lligam, no s’ho pensa dues vegades a l’hora d’acabar les relacions que tenia amb diverses dones a la vegada en conferència, al temps que va preparant la seva estratègia per la seva propera cita.

Justament quan tot sembla indicar que Connor aconseguirà per si mateix arruïnar la boda del seu germà rep una trucada d’avís del fantasma del seu oncle Wayne, llegendari playboy amant de les festes y de les dones, proeses de les quals han servit d’exemple per Connor. L’oncle Wayne porta un missatge urgent pel seu deixeble, un missatge que li entrega a través dels fantasmes de totes les novies que Connor ha deixat plantades, del present, del passat i del futur, i que el duran, a través d’una reveladora y divertida odissea, per una llarga cadena de relacions fallides. Junts descobriran el que va fer que Connor es converteixi en un faldiller descarat i si pot tenir una segona oportunitat per trobar i aquesta vegada mantenir l’amor de la seva vida.

Crítica: Si has vist el tràiler ja no et queden moltes escenes d’humor per veure, perquè pràcticament les han posat totes. El balanç final és que no veuràs cap novetat si has vist vàries comèdies d’aquest tipus, als 20 minuts ja pots saber el que succeirà durant la pel·lícula.

aaaaaaaaaaaaaa

Avatar

Títol original: Avatar

Títol en castellà: Avatar
Gènere: Ciència ficció
País i any: Estats Units 2009

Duració del film: 168 min.

Direcció: James Cameron

Guió: James Cameron

Actors: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang y Michelle Rodríguez.

Sinopsis: Jake Sully (Sam Worthington) és un ex-marine confinat ha una cadira de rodes que, tot i amb el seu cos atrofiat, encara és un lluitador de cor. Jake és reclutat per viatjar a Pandora, on s’està extraient un mineral molt estrany que és la clau per resoldre la crisi energètica que sofreix la Terra. Al ser tòxica l’atmosfera de Pandora, els humans han creat un programa anomenat Avatar, en el qual els humans tenen les consciències unides a un avatar, un cos creat genèticament amb ADN humà, barrejat amb ADN dels natius de Pandora, els Na’vi, els quals s’han convertit en el major obstacle per extraure el valuós mineral. Gràcies a la seva forma d’avatar, Jake pot caminar un altre cop. Jake rep la missió d’infiltrar-se entre els Na’vi per tal de expulsar-los del lloc on viuen. Però una bella Na’vi, Neytiri (Zoe Saldana) salva la vida de Jake y tot canvia. Jake és admès en el clan y aprèn a ser un d’ells, fet que el fa sotmetre’s a moltes proves i aventures. Mentrestant, els humans segueixen amb el seu pla, confiats que conten amb la informació i l’ajut d’en Jake.

Crítica: “Creada per conquerir els cors, ments, llibres de història i records de taquilla, la pel·lícula – la més cara de la historia-, es gloriosa i feliçment esbojarrada. (…) Cameron no ha canviat el cinema, però amb gent blava i flora rosa ha confirmat que és meravellós.”. MANOHLA DARGIS, The New York Times

” Immensa en tots els sentits (…) Avatar és un sorprenent espectacle de immersió. L’art de la tecnologia en 3D ens submergeix dins, però és la viva raresa del misteriós món tropical imaginat per Cameron el que ens manté fascinats” WENDY IDE, The Times.

aaaaaaaaa

Destino final 4

Títol original: The Final Destination

Títol en castellà: Destino Final
Gènere: Terror
País i any: Estats Units 2009

Duració del film: 82

Direcció: David R. Ellis

Guió: Eric Bress

Actors: Bobby Campo, Shantel VanSanten, Haley Webb


Sinopsis: En el que hauria d’haver estat un divertit dia a les carreres, Nick O´Bannon té una horrible premonició en la que una estranya seqüència d’esdeveniments provoca múltiples accidents d’automòbils durant la carrera, enviant trossos de cotxes en flames les grades, matant brutalment als seus amics i fent que la part superior de les grades s’enfonsa sobre ell.
Quan surt d’aquest malson, Nick entra en pànic i intenta persuadir a la seva xicota Lori i als seus amics, Janet i Hunt, que han de marxar ràpidament. S’escapen segons abans de que l’aterradora visió d’en Nick es converteixi en una terrible realitat. Pensant que han aconseguit enganyar a la mort, el grup té una nova oportunitat de viure, però per desgràcia per en Nick y la Lori, és només el començament. Continuaran les seves premonicions i els supervivents de l’accident començaran a morir un per un, de maneres cada vegada més paoroses. Nick haurà de trobar una manera de fugir de la mort abans que l’atrapi el seu Destí Final.

Critica: El guió és realment pobre, sense cap punt destacable, no aconsegueix sorprendre ja que són totes les parts iguals. Els personatges resulten buits i pèssimament caracteritzats, capaços de veure morts horribles i estar a punt de morir-se i després anar a veure una pel·lícula al centre comercial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *