LA CASTANYADA

El 31 d’octubre vam celebrar la castanyada a l’escola. Anàvem tots i totes vestits de castanyers i castanyeres.

Durant el matí vam fer per grups intercicles per fer tallers de llengua (Juguem amb les paraules: rodolins, refranys i dites de la tardor, “Dibujamos con palabras”: produïr cal.ligrames), de matemàtiques (Divertimates: enigmes i sudokus) i d’anglès (Creepy words: mots encreuats). Després vam anar al pati on tota l’escola vam menjar castanyes acabades de torrar, boníssimes!

Per acabar el matí els companys de l’ESO ens van preparar una gimcana on hi havien proves molt divertides.

A la tarda vam fer uns tallers més lúdics; “Els dits de la bruixa”(panellets sense coure), Cric-crac,cric-crac ( pintem fulles de tardor), Quina cara faig? (ens maquillem) i Endevina què fa fort ( Tocar, olorar i tastar aliments tot endevinant que podria ser).

Quina castanyada més entretinguda!!!

FOTOS

Aquest article ha estat publicat en Cicle Superior, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *