LES ENTREVISTES DE LA FIRA

Els alumnes de Cicle Superior en el marc del nostre Projecte de la Fira vam fer diverses activitats. Entre aquestes activitats vam treballar l’entrevista previament a l’aula i després vam poder gaudir dels nostres especials entrevistats a l’escola.

Vam convidar als nostres entrevistats mitjançant una carta que vam fer entre tots a l’escola, i després els hi vam portar personalment perquè vinguessin un dia.

Vam convidar a l’alcalde on ens va parlar sobre l’organització de la fira, també vam anar a entrevistar a la residència d’avis a dos senyores ( la Nuri Piñol i la Montse Rey) que ens van parlar sobre la història; vam convidar també a un firaire ( els senyors de la xurreria) i a uns altres firaires, els  de les atraccions (cotxes de xoc petits i grans) que ens van explicar com era el seu treball, quins pobles visitaven durant l’any, si els agradava la seva feina, etc.

Vam enregistrar totes les entrevistes mitjançant vídeo per poder tornar-les a veure i fer el buidatge corresponent.

 

Aquí podeu veure les fotografies.

 

Aquest article ha estat publicat en Cicle Superior, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *