L’Hivernacle I

Volem donar les gràcies a totes les persones que estan treballant en la construcció de l’hivernacle del Pau Casals. Molts ens heu portat moltes ampolles, els nens i les nenes ens estan ajudant molt a muntar l’estructura amb canyes que ens han portat el Pau i el David de 3r (de l’hort del seu avi), després han retallat ampolla per ampolla i han tret totes les etiquetes. Les families ens han ajudat amb les ampolles, els / les professors/es també.

Però sens dubta l’ajut principal ha vingut del Joaquim que ens està ajundant en tot moment per la construcció i la Manuela i la seva parella que ens han deixat tota l’estructura de ferro i els plàstics per protegir les plantetes de la parada 1: Les Solanàcies.

Thanks again i esperem que us agradi aquest video de fotos de la construcció. Segur que aquesta construcció de “Misión Imposible VII” acabarà aviat !!

Fins el proper article !!

[youtube]http://youtu.be/G2Kz6l5D6yQ[/youtube]

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *