L’hort es prepara per la primavera… once again ! 2018

Amics hortícoles,

En breu us deixarem notícies i fotos de totes les feines que hem anant fent a l’hort des de setembre, ara ja tenim pèsols, les faves estan en flor, preparades per treure el fruit, les cols van creixent i les cebes i els alls estan quasi a punt. Ara remourem la terra per plantar els tomàquets, els pebrots i totes les solanàcies. De tant en tant tenim una planta de patata sorpresa… jejejejejeje… han resistit de l’any passat i ara ens les podrem repartir entre tots i totes. També dir-vos que tenim eines noves, més guants i sobre tot moltíssima il·lusió per continuar amb el nostre hortet petitet.  

See you soon with new news !!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *