Hola petits i petites hortícoles del Pauca !! Seguim amb més novetats …

Hola a tothom,

Us volem explicar una notícia molt important i que ens encanta… Estem treballant per fer dos trossos més de terra per cultivar. Un estarà situat davant del pavelló de cicle inicial i mitjà i l’altre davant del pavelló de cicle infantil. Aquests dos espais es podran fer servir per experimentar i els tindreu molt a prop, així podreu observar tiges, fulles, flors, animalons invertebrats, cucs, insectes i de tot el que volgueu. Recordeu que ara disposem de lupes binoculars i microscopis potents i també de les lupes de tota la vida… Gaudiu de la natura. En quant estiguin operatius us posarem un altre article amb les fotos i algunes propostes perquè hi treballeu. Ànims, sou tots i totes uns petits grans científics !!

Tasques a l’hort

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *