Diari de 4t B “Els recicladors i les recicladores”

 

 

Comencem un altre curs. Ara som un any més grans. Sembla mentida, però ja estem a 4t. Amb el nou curs tornem a treballar l’hort de l’escola. És una feina que ens agrada molt. El contacte amb la natura, el fet de veure créixer les plantes que nosaltres plantem, reguem i cuidem, és una activitat molt agradable.

 

Quan vam tornar de les vacances, l’hort semblava una selva. Ens va sorprendre molt com havia crescut tot, les plantes que havien quedat i les males herbes. Al llarg del mes de setembre i mig octubre ens hem dedicat a preparar la terra per poder començar a treballar i això és el que hem fet:

 

L’hem netejat.

 

 

Hem tret les males herbes

 

 

 

Hem vist que la terra estava molt seca i compactada. S’haurà de fangar per poder plantar de nou.

 

 

Hem regat les plantes aromàtiques i el cirerer.

 

 

Hem lligat les enfiladisses, que han crescut molt.

 

 

Ara ja està preparat per poder començar al plantar.

HEM FET UNA BONA FEINA!!!!

 

El dia 27 d’octubre vam començar a plantar. Vam mesurar molt bé el terra per respectar el marc de plantació que necessita cada planta.

Vam fer servir els plantadors per què el planter quedés perfectament enganxat al terra. Després vam plantar cebes, alls i api. Per últim vam regar molt bé tota la parcel·la.

Ara cada setmana anem a comprovar com estan les nostres plantes. Veiem com van creixent. Estan molt sanes i fortes. No hem hagut de regar gaire, ja que aquest hivern està plovent molt.

Per altra banda, a la classe estem fent un diari de l’hort. També hem buscat informació a internet de les plantes que hem plantat i hem vist que és molt interessant, ja que tenen moltes propietats medicinals.

També hem observat com moltes de les enfiladisses han perdut totes les fulles i el cirerer de la nostra parcel·la també, tot i que ja hem vist com hi ha indicis de les noves fulles.

One thought on “Diari de 4t B “Els recicladors i les recicladores”

  1. mbernadi Post author

    Hola nois i noies de la classe dels recicladors. Us felicito pe la feina feta. Dilluns passat vaig mirar com estaven les vostres plantes i tenen molt bon aspecte. Així que comenci a fer més bon temps veureu com s’afanyen a crèixer.
    Suposo que haureu vist que el cirerer té dues branques molt altes. He consultat amb un expert i caldrà tallar-les una mica. Ja us informaré de quan ho farem.
    Que vagi molt bé.
    Montse

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *