TOT CIRC!!!!

Hola a tots i totes,

fa pocs dies tot el cicle mitjà, que són uns quants…, vam anar a Copons a veure l’espetacle de Tot circ! És un lloc molt maco amb una gran plana on hi ha muntada una gran carpa de circ. A dins d’ella, vam veure l’actuació del pallasso Tastacirc que va necessitar la col·laboració d’alguns dels nostres alumnes per realitzar les seves acrobàcies i malabars. També tots i totes, inclosos els mestres, vam participar en el taller de circ, experimentant diferents acrobàcies com el monocicle, els plats xinesos, un llarg etcetera. Us deixem amb unes quantes fotos d’aquest dia tan especial i us animem a anar-hi ja que gaudireu d’un dia d’allò més divertit i entretingut.

BubbleShare: Share photos – Easy Photo Sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *