COLÒNIES LA MOLINA.

El dilluns dia 8 de març vam anar de colònies a la Molina. Vam marxar a les 8:00 del matí de la plaça Calissó. El viatge va durar dues hores, vam parar a esmorzar, i al cap de 15 minuts vam arribar a la Molina Xanascat.
En baixar vam deixar les motxilles a l’alberg, ens van presentar els monitors que es deien Pol, Max i Cèlia. Vam anar a fer jocs en grup els jocs eren: El 3 en ratlla i el seient de la reina.
Després vam anar a dinar. Quan vam acabar vam fer el joc d’orientació, el joc consistia en que cada grup tenia un mapa i havies de trobar unes fites i marcar-les en un paper. Al cap d’una estona vam anar a fer tir en arc. Llavors a les 6:00 de la tarda vam berenar i vam anar a deixar les motxilles a l’habitació i ens vam instal·lar.

Mentre esperàvem l’hora de sopar vam estar jugant cada grup en una sala diferent. Al vespre vam fer els jocs de nit a l’interior perquè feia fred. A les 11 de la nit vam anar a dormir…

L’endemà ens vam despertar molt d’hora, a les 7 del matí. Després d’esmorzar vam pujar a l’autocar per anar a l’estació d’esquí de La Molina. Vam llogar el material d’esquí i ens vam separar en tres grups de nivells. Vam fer un descans a les 11h per esmorzar i agafar forces fins a les 14h. Vam acabar el matí fent una guerra de neu. Després vam tornar el material i vam pujar a l’autocar de tornada a l’alberg per dinar. A la tarda vam jugar a futbol, bàsquet i  voleibol. A continuació vam anar a dutxar-nos i a sopar. Per acabar el dia, vam fer una festa de comiat que va acabar sent una discoteca, on vam moure molt l’esquelet. I vam anar a dormir. Va ser el nostre dia preferit!

El tercer i últim dia de colònies, ens vam llevar a les 8 del matí. El Max va ser qui va venir a despertar-nos. Ens vàrem vestir i esmorzar. Després vam preparar les motxilles i recollir l’habitació. Vam anar a un circuit d’aventures i quan vam arribar vam estar fent jocs amb la Cèlia.
A continuació vam anar al circuit del bosc. Primer de tot ens vam posar el talabard i l’Ainoa ens va explicar el funcionament del circuit. Vam fer un petit entrenament en un espai de simulació. Vam pujar als arbres a on hi havia unes plataformes i vam anar superant els diferents reptes i minijocs.
Al final del circuit ens llançàvem per una tirolina. Finalment vam tenir una estona lliure en la qual vam jugar a futbol i jocs inventats.
Vam tornar en autocar cap a l’Alberg. Vam dinar i ens vam acomiadar dels monitors. Un cop recollida la motxilla vam pujar a l’autocar per iniciar la tornada. No vam fer cap aturada. Alguns de nosaltres vam descansar i dormir. Vam cantar i quan arribàvem vam veure La Mola.
I finalment vam arribar a la plaça Calissó on ens esperaven els pares i
mares. Aquell vespre vam explicar moltes coses a casa, sobre les colònies.
Ens va agradar molt a tots, estar tots i totes junts de colònies.

S’HA DE REPETIR!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *