Matí de la Recerca…

Enguany s’ha celebrat la setmana de la ciència del 14 al 29 de novembre. Els esportistes hem realitzat vàries activitats relacionades amb el tema. Una d’elles ha sigut la participació al “Matí de la Recerca”, hem acollit una investigadora que ens ha fet una xerrada online. És la Míriam Armora Verdú, infermera supervisora general del torn de nit, de l’hospital de Sant Pau i la Santa Creu. Aquest any, dins el marc de la dona i la ciència ha col·laborat en vàries xerrades.

La Míriam ens ha parlat del producte final de la seva investigació i això ens ha ajudat a entendre millor el procés del mètode científic. Aquest producte final és diu PreparatB. És una aplicació per a smartphone que la Míriam ha creat dins el Marc de la seva tesi doctoral, que està apunt de finalitzar. Tracta sobre les recomanacions preoperatòries que un pacient ha de tenir en compte per a una intervenció quirúrgica.

Hem gaudit i après molt amb la xerrada de la Míriam que ha resolt un munt de preguntes i dubtes que ens inquietaven.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *