Taller forment i almadroc

Avui hem anat d’excurisó a la Fundació Alícia. Allà hem fet un taller de cuina medieval on ens han ensenyat a fer pa de pobre (forment) i salsa de rics (almadroc). Us deixem aquí la recepta per si us animeu a fer-ho, ja ens direu com us ha sortit!!

Imagen3

 

Imagen1

Aquí també teniu alguna de les fotos de com feiem el taller:

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Taller forment i almadroc

  1. Cris diu:

    Quina bona pinta fan el pa i la salsa. Ho provarem de fer!! Gràcies per compartir!!

  2. Xavi diu:

    Hola,

    el pa, com fermenta si no li poseu llevat ni massa mare? heu notat si la bola que feu augmenta de volum un cop ha passat l’estona que l’heu deixat reposar?

    En fareu un dia per mi? ;(

    Xavi

    • nuria.vilanova diu:

      Hola,

      molt bona pregunta, Xavi , el pa no fermenta perquè no li posem llevat. Els pobres de l’edat Mitjana no tenien forn i per això no els hi interesava el llevat (perquè el llevat dintre del pa si no es fica al forn no creix). Els pobres no volien fer pa de pagès perquè els rics li demanaven la meitat del pa que feien.

      Anem a la segona pregunta: Nosaltres al taller no vam fer la bola, encara que ho fiqui a la recepta. I no, no creix perquè no li vam posar llevat.

      Moltes gràcies pel teu interès, esperem que t’hagi servit la nostra resposta!
      I si que te’n farem algun dia 😉

      Dels grans de l’escola!

  3. Carmen diu:

    Hola a tothom

    Ara us toca treballar moltíssimmmm!!!!!!!!! i segur que ho fareu molt bé i amb moltes ganes.

    Aupa el grans del cole.

Respon a Cris Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *