Presentació als pares del projecte del Kilian Jornet

El divendres dia 8 de març vam fer la presentació del projecte del Kilian Jornet amb els pares.

Com a classe ens havíem organitzat perquè tots nosaltres poguessim explicar les diferents diapositives del powerpoint. El matix dia al matí vam fer un assaig general a la classe del mitjans grans que ens van ajudar a polir la presentació: parlar més fort, mirar el públic, etc… Ens va anar molt bé

A 3/4 de 4 de la tarda arribaven els primers pares i la Núria Burgada, la mare del Kilian, que va venir des de la Cerdanya per poder compartir amb nosaltres aquest moment i poder-li explicar en directe tot el que havíem après gracies a ell.

La presentació va anar molt bé, tots estàvem molt nerviosos i emocionats, però creiem que ens va sortir bé. La Núria ens va portar uns pòster que ens va firmar, i tres DVDs del Kilian. Li volem agraïr una vegada més que vingués a l’escola.

També volem donar les gracies als pares que ens van venir a escoltar, i per aquells que no vau poder, dir-los que ho tenim gravat i ens el podeu demanar.

Moltes gràcies a tots i totes per venir i també als que ens heu ajudat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KILIAN JORNET 2 baixa resolució [Modalitat compatibilitat]

Aquest article ha estat publicat en General, KILIAN JORNET. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *