FEM UN CIRCUIT

El dia 6 de març vam fer un circuit amb un transportador d’angles i una cinta mètrica. Com que els tranportadors d’angles eren molt petits vam haver de fer-ne uns de més grans amb cartró. Va ser força difícil, perquè no teníem un compàs tan gran. Per fer el semi-cercle, alguns vam utilitzar un compàs fet per nosaltres: amb un tros llana i un llapis a un extrem; d’altres van fer una fotocòpia del transportador petit ampliada; i d’altres amb un cercle d’EF.

Un cop teníem el transportador i havíem fet els graus, vam començar a inventar  un recorregut amb pistes en un full. Per exemple : 90º a l’esquerra, 10 m endavant, etc… L’objectiu era trobar una pista per saber on havien amagat la fotografia firmada del Kilian Jornet.

Què vam apendre?

Com fer servir el transportador d’angles,  a mesurar els graus, a organitzar algunes pistes, etc…

Ens va agradar molt, esperem poder-ho repetir un altre dia.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *