L’ARBRE DE SISÈ

El dia 12 de març del 2013 els nens i nenes de sisè vam anar a buscar un arbre per plantar-lo al bosc de l’escola. Quan vam arribar a l’escola vam fer un forat, i vam plantar el abre. Ens va ajudar el sogre del xavi, el Silvestre, i volem agrair-li que ens hagi ajudat!

Tots vam triar una servera, que és un arbre que  floreix a la primavera i els seus fruits, en forma de petita pera, es cullen a finals d’estiu. Pot arribar fins als 20m i estem convençuts  que ens creixarà. Hem fet una planificació  per poder-lo regar cada setmana.

 

 

 

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’ARBRE DE SISÈ

  1. Xavi Geis diu:

    Ja li surten els primers brots!!!! ens hi poseu alguna foto?

    Xavi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *